Anela Svěží krása - pleťové tonikum pro zralou/unavenou pleť 100 ml

Regenerační tonikum určené k ošetření zralé a unavené, matné pleti obsahuje harmonické spojení čtyř BIO hydrolátů, z lípy, cistu, meduňky a růže stolisté, které tvoří nosný základ účinných látek.

Můžeme doručit do:
24.7.2024
Skladem
Kód: 5413
Značka: Anela
520 Kč
Kategorie: Péče

Pleť dokonale osvěží, tonizuje, rozzáří a barevně sjednotí. Okamžitě vyrovná pH vaší pleti, podpoří její přirozeně pěstěný vzhled a připraví ji na další péči. 

Pleťové tonikum Svěží krása je posledním krokem a dokonalou tečkou v čištění pleti. Doplní vaši ranní i večerní rutinu a připraví pleť na aplikaci pečujících a vyživujících přípravků.  

Okamžitě vyrovná pH vaší pleti, které je díky předchozímu čištění často narušené, spíše zásadité. 

Perfektně dočistí zbytky použitých odličovacích prostředků, odstraní odumřelé buňky pleti a rozzáří ji i barevně sjednotí.

Ráno je pleť plná mazu, potu a zbytků noční péče, ale také toxinů, kterých se tělo zbavuje přes noc. Je těžké po ní chtít aby byla svěží a krásná celý den s takovou zátěží.

 

INCI: Tilia Vulgaris Flower Water BIO (lipový hydrolát), Cistus Ladaniferus Leaf/Stem Water BIO (hydrolát cist), Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water BIO (meduňkový hydrolát), Rosa Centifolia Flower Water BIO (hydrolát z růže stolisté), Pentylene Glycol (z kukuřice), Avena Sativa Kernel Extract (ovesný fermentovaný extrakt), Glycerin (rostlinný glycerin), Aqua (demineralizovaná voda), Sodium Levulinate (sodná sůl kyseliny levulové), Sodium Anisate (sodná sůl kyseliny anýzové), Ferulic Acid (kyselina ferulová), Sodium Lactate (sodná sůl kyseliny mléčné), Lactobacillus Ferment (probiotika), Sodium Hyaluronate (sodná sůl kyseliny hyaluronové), Hylocereus Undatus Fruit Extract (extrakt z dračího ovoce), Glucomannan (polysacharid), Schizophyllan (polysacharid), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (upravená kyselina hyaluronová). 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: