Pleťový peeling s ovocnými enzymy 30 ml

Skladem
Kód: 3390
499 Kč
Kategorie: Péče

Účinnou složkou pleťového peelingu s ovocnými enzymy z kolekce Solution by Kvitok® jsou fermentované ovocné enzymy z dýně a granátového jablka, které velmi jemně a efektivně odstraňují z pokožky odumřelé buňky a nečistoty. V kombinaci s BHA kyselinou salicylovou (extrakt bílé vrby) peeling pročistí póry do hloubky a napomáhá tak eliminaci tzv. černých teček a ucpaných pórů. Revitalizuje pleť a zvyšuje účinnost dalšího ošetření.

 

Na vyčištěnou suchou pleť naneste jemnou vrstvu peelingu a nechte působit cca 5-10 minut. Opláchněte vlažnou vodou a pokračujte v ošetření produkty dle vašeho typu pleti. Používejte 2-3 krát týdně. Nabírejte výlučně špachtličkou nebo silikonovým štětcem z kolekce Solution by Kvitok®, kterým můžete peeling rovnoměrně rozetřít po celé ploše ošetřované pokožky. Nenabírejte prsty. Mírné brnění, štípání a zarudnutí je normální reakcí. Peelingy mohou zvyšovat citlivost pokožky na sluneční záření – omezte vystavení pokožky slunečnímu záření minimálně po dobu 24 hodin po aplikaci a používejte vhodnou ochranu. Nekombinujte s jinými exfoliačními produkty.

 

INCI/SLOŽENÍ: Lavandula Angustifolia Flower Water (květinová voda Levandule)*, Rosa Damascena Flower Water (květinová voda Damaská růže)*, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract (fermentovaný enzymatický extrakt Granátového jablka), enzymatický extrakt Dýně, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (fermentovaný extrakt kořene Redkvičky), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (extrakt z Opuncie mexické)*, Glycerin (rostlinný glycerin)*, Xanthan Gum (xantanová guma), Salix ) Bark Extract (extrakt z kůry bílé vrby – rostlinná kyselina salicylová), Benzyl Alcohol-Ethylhexylglycerin-Tocopherol (konzervační látka bez obsahu parabenů), Aqua (voda), Sodium Hydroxide (hydroxid sodný – úprava pH)

*certifikovaná organická surovina

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO A SCHVÁLENO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: